Kedves Hallgató!
 
Ismét itt a lehetőség, hogy köszönetet mondj középiskolai tanárodnak, hogy munkájával, személyiségével megszerettette veled a kémia, fizika vagy matematika tantárgyakat, továbbá, hogy szakmai felkészítéseden túl hozzásegített a műszaki, mérnöki, vagy esetleg a természettudományi pálya választásához.
 
Az alábbi űrlap kitöltésével jelölheted őt a nettó 200.000 Ft értékű és egyben erkölcsi elismerést is jelentő díjra.
 
A jelölés után a rendszer továbbnavigál a kvíz oldalára, ahol, ha helyesen válaszolsz a kérdésekre, nyereményben részesülhetsz.
 
Kérjük, jelenleg is aktív pedagógust jelölj, aki most is sokat tud tenni azért, hogy a természettudományok iránt elhivatott és felkészült diákok kerüljenek ki a középiskolából.
 
 A jelölési űrlap kitöltésével és beküldésével önkéntes hozzájárulásodat adod a 2011. évi CXII törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról alapján  ahhoz, hogy a MOL Magyar Olaj-és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság A MesterM-díjjal kapcsolatban megadott adataidat a díj elbírálása és a díjátadó megszervezése folyamán felhasználja. Az adatkezelést a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság a NAIH-73099/2014. számon nyilvántartásba vette.
  
Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy a válaszok javítására/módosítására csak addig van lehetőséged, amíg az adott oldalon tartózkodsz, visszalépés az előző oldalakra nem lehetséges.
 
A MOL - MesterM - díj csapata
 
      
 
1.
Személyes adataid:
Neved:
Születési éved:
E-mail címed:
Telefonszámod (nem kötelező megadni, de ha szeretnél részt venni a díjátadón, ha az általad jelöt tanár nyer, akkor az elérésed megkönnyíti számunkra.)
2.
Jelenlegi iskolád:
Neve:
Kar:
Szak:
Évfolyam:
3.
Volt középiskolád:
Neve:
Város:
Irányítószám:
Közterület (út, utca, stb.)
Házszám:
Érettségi éve:
4.
Jelölt tanár neve:
Kérjük, hogy az esetleges dr., habil, ifj., illetve egyéb címeket a név mögé írd.
Név:
5.
Kérjük, add meg, hogy a jelölt tanár jelenleg mely iskolában tanít, a félreértések elkerülése végett akkor is, ha az megegyezik az általad korábban megadott középiskolával, ahol te tanultál.
Iskola neve:
Város:
Irányítószám:
Közterület (út, utca, tér, stb.):
Házszám:
6.
Oktatott tantárgyai (többet is megjelölhetsz):